Opleiding Gelnagels Nieuw Vennep!

Start u opleiding gelnagels

Nieuw Vennep
vandaag nog !

Een eigen bedrijf beginnen?

Na afloop van de opleiding gelnagels Nieuw Vennep heb je de technieken van nagelstyling volledig in de vingers en ben je perfect voorbereid op het starten van je eigen nagelstudio. Van french manicure tot financiële administratie: na deze cursus weet je er alles van en ben je een stuk zelfverzekerder. Zo wordt je eigen nagelstudio zeker een succes!

Leerstof opleiding gelnagels?

Tijdens de opleiding gelnagels Nieuw Vennep leer je alles om professionele gelnagels te maken en je eigen nagelstudio te starten. Door middel van heldere theorie en praktische oefeningen leer je stap voor stap verschillende technieken. Bovendien ontvang je een unieke dvd die al deze benodigde technieken en vaardigheden stap voor stap demonstreert. Verder leer je alles wat je moet weten om je eigen bedrijf te kunnen starten; van een financieel plan tot het opstellen van contracten.

Extra’s bij de opleiding gelnagels:

Tijdens de opleiding gelnagels Nieuw Vennep krijg je de volgende extra's:
- Gratis materialenpakket;
- Praktijkdag;
- Instructiefilms;
- Een les over manicure;
- Een les over gellak;
- Een les over nailart;
- Een les over naildesign.

Opleiding Gelnagels Nieuw Vennep

Opleiding Gelnagels Nieuw Vennep

Wij geven de opleiding gelnagels Nieuw Vennep ook op lokatie Wil je een opleiding volgen maar wil of kun je daar de deur niet voor uit.Voor de opleiding gelnagels Nieuw Vennep, kunt een een pakket aanschaffen, dit is echter niet verplicht u kan ook oefenen met de producten die de docent mee neemt naar de opleiding. Vraag informatie aan bij een onze docente's nagelstyling en laat u verrassen door de prijs !

Opleiding Thuis Volgen

De voordelen van thuis een cursus, studie of opleiding volgen liggen voor de hand: je bent geen reistijd kwijt, je kunt leren waar en wanneer je wilt. Ook kun je met de opleiding starten wanneer je maar wilt. Ideaal dus voor wie het volgen van een opleiding wil combineren met bijvoorbeeld een gezin en een baan.